äntligen är hallowen över..

Det är sjukt hur fort tiden går! Nu är det bara 3 veckor kvar tills vi kommer hem till kalla Sverige igen.

I helgen var det Halloween och här firas det för fullt. Galnast är tydligen här i florida..  Här på gården hade vi vårt eget lilla firande. Barnen fick måla på hästarna o vet inte vad man ska säga om det, men dem tyckte nog de va mysigt att bli lite ompysslade. Sen fixade vi alla pumpor. Jag o Sara gjorde vår debut i att karva pumpor. Mkt tjat om att man skulle ta sig ner downtown på kvällen men vi kände att det var lite väl galet för oss..hehe

Idag så har vi varit o tränat terränghoppning igen :) Åkte till ett annat häftigt ställe. Finns gott om terrängbanor här i jämförelse med sverige. Börjar gilla det här med terräng nu. Jag (Maja) red Cassandra. Var hennes andra gång i terrängen o hon är ju bara 4 år så med tanke på det så gick hon väldigt bra. Sara red story vilket var första gången men det gick fint! Inte så ofta man har chansen till att träna terräng för en så pass erfaren ryttare som jennie, man lär sig alltid nått nytt..

Tog tyvärr inga bilder men hittade lite från förra träningen i ocala
maja med faithmaja och faithSara på oakleysara och oakley

Har börjat fundera på vad vi ska göra med våra sista days off. Vi vill ju helst till beachen samtidigt som man inte vill missa att se annat. Inte varje år man åker till florida liksom.

Take care

"det man inte vet har man inte ont av"

Lissy målar lottie!nellie gillart!amy skelletonhela gängetKathleen, Jennie, Jennifer, Sara, Maja


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0