back from Venice

vädret var det inte fel på :)maja utanför vårat placegrandprixFox lea :)en dag avklaradläggdags tror jag

Wow vilka dagar! Har som sagt varit groomings för Claudia på ett meeting i Venice i 4 dar. Har haft skitkul samtidigt som vi stressat häcken av oss. Har haft svårt för att göra allt i normal takt igen, vill bara skynda på. Vår uppgift har varit att sköta 6 hästar, vilket ledde till extremt mycket pedantiskt arbete. Dessa hästar gick nämligen hunterklasserna och där handlar det om stil. Så vi har fått behandla dessa djur som om de vore allt annat än hästar. Har tramsat med täcken hit och dit och putsat, putsat och åter putsat. Inte en enda fläck skulle få existera. Gjorde ju inte saken bättre att 4 av hästarna var skimmlar..

De små ryttarinorna till dessa ponnier behövde inte göra mer än att rida för resten gjorde vi, vilket även deras mammor såg till. Vilka människor det finns! Nästan så man blir mörkrädd. Citat maja: " Först behandlar man hästarna, sen ryttarna sen kommer möjligtvis vi. Jag känner mig som en slav, det är faktiskt första gången". Claudia är hur som helst awesome :) Även om om hon mobbar oss för våra så kallade "blond moments". haha

Toppen:
Grand prix
sängen på hotellet
solen
dricks
puckade amerikanare (för det är underhållande)

botten:
Mexikansk musik som grannen spelade hela meetinget
maten (eller vilken mat?)
Vattnet - VÄRSTA tänkbara lukt
läskiga mammor med läskigt stora diamanter
frukost på mcdonalds


Trots allt slit så lönade det sig, vi fick nämligen en lunta "dricks" av mammorna innan vi begav oss hemmåt.. hehe. Hästarna skördade dessutom hem en hel del rosetter (Audi och Brandi blev best champion av nått slag), detta måste varit pga av vår enastående insats ;)

våra priser :)

På vägen hem när vi hade 15 min kvar så fick vi flat tire på trailern. Men vi bytte däcket på rekordfart (enligt clauida själv) Med lite positiv anda så går det mesta, och det hade vi vilket man ser på bilderna. haha Girlpower när den är som bäst!
Brandi och Clauida ;)yeah
we made it!

"You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else"


Kommentarer
Postat av: Marie

Äntligen livstecken! Kul bilder

2009-11-17 @ 07:52:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0