Skön dag

Jobbade bara halvdag idag. Longerade ett par hästar, trailride och kolikbehandling. Det var ungefär det vi hann med innan Jennie ringde och sa att vi fick ta ledigt resten av dan. Vi tog bilen och åkte raka vägen till New smyrna beach. Härligt :) Avslutade dan med en timmes promenad längs milslånga stranden. Låter inte helt fel va? ;) Kommit på att vi har det väldigt bra här i floridavärmen. Typiskt att komma på det så här dags va? Nä men det har vi nog vetat om hela tiden, egentligen.. ;)

new smyrna <3

Måste också berätta om en cool grej vi såg häromdan. Vi satt i sadelkammaren när Jenna plötsligt ropade på att vi skulle komma ut. Sprang ut och såg en stor grej åka rakt upp i luften med ett långt rökmoln efter sig. Tog knappt 10 sek innan den var borta. Var rymdfärjan Atlantis som sköts upp från kennedy space center. Galet! Inte så många gånger per år de skjuter upp farkoster så lite coolt att vi lyckades se det :)

atlantis

Just nu är vi 4 tjejer som bor i huset. Kommit en ny från tyskland som ska ta över efter oss för vi åker ju snart! 1 vecka kvar.. Blandade känslor.. Men en sak är säkert: Vi är sjukt stolta och glada för att vi gjorde det här! Var det bästa vi kunde göra :D

"Instead of thinking about what you're missing, try thinking about what you have that everyone else is missing"


Kommentarer
Postat av: marie

Tänk vad tiden har gått fort ändå! Nu ska ni hem till höstrusket och gamla Jönköping alldeles snart!

Kram till er båda

2009-11-19 @ 08:41:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0