Bland grodor och paddor

Maverick i skymmningen

Imorse fick vi en chock när vi klev ut ur huset. I vanliga fall börjar svetten rinna redan vid 8 tiden på monnen. Men idag var det nästan så man frös! Kallt kanske man inte får kalla det men ändå. Fick nästan lite hemkänsla. Kändes precis som en härlig sommarmorgon i Sverige.

Idag red Maja Amy, den lilla svarta, söta ponnyn som hon kämpar med. Själv red jag Cody, en stabil herre som man övar sin sits samt känslan för gallopbyten på. Han har nämligen världens tråkigaste gångarter men han kan sina byten! :) Satte i vartannat idag, skills! Sån läromästare.

Sen har vi gått fram och tillbaka - ut och in med alla ponnier som skulle verkas. Det var inte samma läskiga hovslagare idag utan en ny. Han såg ut att vara en indian. coolt!

Sen för första gången så fick z-hästen ridas. Han har varit halt sen han kom. Turen föll på mig. "Du kan rida concerto, men tydligen bockar han bara så du vet".  jag: "sure, jag gillar såna hästar". hehe. Har man lovat så har man. Började med att longera för säkerhetens skull. Men han var så cool så det slutade med att jag satt upp och kände lite på han. Tror han kan bli en ny favorit :) Hans gallop går inte av för hackor! Han lär ju dessutom kunna hoppa med tanke på vad han har för märke inpräntat på skinkan - Z

Har fått frågan om vi blivit avslängda än och det har vi faktiskt lyckats undvika, änsålänge. Maja har varit nära nån gång men man har ju balans, huh? :) Fast värre är det med sparkar. Har fått varsin kaka. Dessutom blev jag översprungen i grindöppningen av Faith. Kunde gått åt skogen men blev bara lätt trampad på låret och där finns ett riktigt paket så inget kom till skada ;)

Kan även berätta att Maja fått sig en beundrare. Zack heter han, 4 år gammal. haha. Han gav henne en puss sen gick han till pappa och berätta att han skaffat flickvän. Sån charmknutte. Har konstaterat att Maja är en slags barnmagnet. Alla barn gillar Maja! Själv har man aldrig varit särkilt intresserad av barn och inte dom av mig heller. Är nog bäst så kanske, haha

Inatt kommer vi nog drömma madrömmar om paddor. Blev bara för mkt idag när vi skulle hämta spån, dom hoppade fram överallt. hua.  Såg även en neongrön groda, tyckte det var nått bekant med den. Sen kom vi på att det var en likadan på framsidan av vår gamla Naturbok. Man kan tro att spindlar och kackerlackor är det äckligaste men det är fasiken paddorna. FY!


paddäckel
kackerlacka


"Amerika är landet där man kan köpa huvudvärkstabletter för ett helt livs behov för en dollar, och sedan konsumera dem på två veckor"



Kommentarer
Postat av: Marie

Har noterat att du Sara skriver mest och jätteroligt! Talang för bloggande!

2009-10-01 @ 17:44:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0