Tror hösten kommit hit

Får nog bli bilddagbok idag igen, vi orkar inte skriva.. Men det kan väll vara trevligt det med? Kan berätta att det varit iskallt idag! Förstår oss verkligen inte på floridas väder. Vi hade långarmat heela dagen och inatt frös vi så vi skakade. Inte finns det element här heller, brr. Men ganska skönt att få sova utan ac.ns oväsen. Vi lovar att vi aldrig kommer klaga på värmen här mer, så snälla kom gärna tillbaka!


Sara tog en tidig morgonritt på Sweetie. Fölstoet som nu hålller på att sättas igång. Fölis är såklart också med!
Sara, Sweetie och SelenaSara med Sweetie

Varit riktigt nice idag, lugnt på farmen och ingen boss närvarande.. Skönt. Vi startade första dagen på veckan (vilket är söndag här) med rejält våffelkalas till lunch. hehe det var gott ett tag tills man blev proppmätt.

Sara, Tone, Jenny, Maja

Här sitter vi och häckar inne på stallkontoret. Vi var alla svartklädda idag, Tone och Jenny åker hem om en vecka :( Det suger! Men vi har redan planerat att vi ska åka upp till Dalarna o hälsa på runt jul :)

Sara med sin älskling

Sara med sin Andy som flippade ur totalt i ridningen idag. Men Sara ser lika förtjust ut ändå ;)

Sara med stackars Teabow

När Teabow fått minsta lilla sår så blir han "dödssjuk". Man får låtsas tycka lite synd om honom så blir han nöjd.

Till kvällsmat hittade vi på lite laxpytt, tortillas o annat smått o gott. Blev eld o lågor vid spisen tack vare lite vatten o olja i spekpannan. Kanske inte så smart. Vi skrek så att Jamey kom in o undrade vad vi höll på med. hehe. Men maten var go iaf.

Hoppas allt är bra där hemma. Det känns så konstigt att tänka på hemma, det är ngt man gör väldigt sällan. Känns som det inte existerar längre, utan som vi lever ett nytt liv här. Helkonstigt.. Kan berätta att vår saknarlista ökat i storlek, består till största del av materiella ting. Tillex. Hemlagad mat, Duntäcke, dammsugare, dusch med normal stråle, element..

"Den som har mycket att göra gör alltid någonting galet"



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0