Mall of Millenia

Då ska man försöka slänga ihop ett blogginlägg, trött som man är. Idag har vi varit lediga. Sovmorgon va det tänkt, men jag (sara) vaknar vid 7 ändåå. gahh. Det är bara ligga och vänta på att Maja ska vakna till liv, och hon kan sova hon! Visst, jag respekterar hennes sömbehov men efter 12 h sömn tycker jag det får räcka. Har lite olika knep till att få henne till liv. Brukar sätta på lite musik, vet inte om ni vet vad jag lyssnar på, men det är inte Majas lugna favoriter. hehe Kan också sitta vid msn på hög nivå eller mixtra lite med ac:n. Det brukar funka! ;) Gick upp vid halv 10 idag, ganska ok.

mall of milleniamillenia mall

Nu är vi just hemkomna från en lång shoppingtur. Tänkte ta beachen först men naturligtvis var det molningt idag. Det brukar det vara 1 dag varannan vecka, så det var ju typiskt. Så vi ändrade planen till shopping istället.  Blev "Mall of Millenia". En lite finare mall (mall är som ett stooort köpcentrum) en de andra vi varit på märkte vi. Men vi hittade kläder för våra plånböcker ändå. Maja blev väldigt glad när hon upptäckte att jeansen finns i short. Fick både jeans, luvtröjor och skjortor med oss hem. Hem föresten, tog oss 3 veckor innan vi började kalla det här hem. Hur som helst - inga kläder vi lär använda här precis, de får sparas till vi kommer hem till kyligare grader!

jisses

Bilkörningen var nog den hittils tuffaste. Vet inte hur många gånger Maja sa "Sara, nu är jag rädd" och jag kunde bara hålla med. Blev några u-turns.. Tur att det är tillåtet. hehe. En gång kom vi ut på fel motorväg. Dök upp typ 6 olika vägar över våra huvuden och lika många runt oss. Blev liite stressigt och tog första bästa vilket var helt fel. Men kunde vända efter ett tag, vilket kostade oss 2x0.75 dollar extra - pay tolls. Menmen det var ju inte mkt. Så trots allt är vi en en gång stolta över vad vi klarar av! :) Tankade även på Shell. Tog ett tag innan vi luskade ut hur man skulle göra men även det löste sig. Halvtank kostar ungefär 140 kr. Borde höjas med tanke på hur mkt trafik det är överallt.. :S  Man ser aldrig några cyklar eller bussar..

Igår gick vi på bio tsm med Jennifer. En tjej som jobbar här på helgerna. Vet ni vad det kostade? 2 dollar!! alltså typ 15 kr. Snacka om billigt! Såg the proposal, helt ok!

Nu är vi hungriga. Åt caesarsalad och soppa på mallen, kändes fräscht ;) Får se vad vi kan få ihop nu. Har faktiskt börjat bli fin mat här hemma. Då det då och då är en fd kock i huset. Häromdagen då vi lagade tuna så granskades den noga. Tyckte att vi hade överstekt den.. We learn



Kommentarer
Postat av: Marie

Jisses, den bilkörningen skulle nog vara en utmaning till och med för mig...hihi

2009-10-05 @ 08:54:19
Postat av: Micael

Låter som du börjar bli väl kaxig bakom ratten Sara! Dags att tagga ner lite! Va rädd om er!

2009-10-05 @ 20:40:34
Postat av: Micael

Låter som du börjar bli väl kaxig bakom ratten Sara! Dags att tagga ner lite! Va rädd om er!

2009-10-05 @ 20:41:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0