sorry för dålig update

Hej, nu har vi vaknat till liv här igen. Den senaste veckan har varit fullt upp och vi har känt att vi vill umgås så mkt som möjligt med Jennie och Tone innan de åker hem. Därav den dåliga uppdateringen.. Tänkte berätta om våra små äventyr som vi har gjort de senaste dagarna.

I fredags besökte vi disneyworld. Hade inte så jättestor koll på vilken av alla "parks" som var bäst men vi fick höra att Hollywood studios skulle vara bra så det blev det.

I det stora hela var det slöseri med pengar. Vi fick ju inte ens se Musse o hans vänner!! Besvikelse! ;) Nä, men åkattraktionerna var väll coola iaf. Hoolywood tower hotel var najs. Där fick man gå in i en hiss som sen tog oss upp till olika våningar. När vi kom längst upp så släppte den rakt ner så höll den på så, upp och ner, ner och upp. Typ som fritt fall fast coolare ;) En annan var lite som en blandning mellan balder o kanonen fast mkt värre ;) Asskön!! Dessutom var det i totalt mörker! Såå häftig fast kanske inte den bästa för ömma nackar.. ;) 

Efter en lång dag på Hollywood studios gick vi till Downtown Disney där det också fanns en hel del små roliga affärer. Sammanfattningsvis så hade vi väl hoppats på mer men nu kan vi iaf säga att vi har varit på Disney och vi deppar inte över bortkastade pengar för vi hade trevligt ändå! :)


uuuaerosmithhollywood tower hotel ;)american idol!


I lördagskväll åkte vi ner till Downtown Orlando för en sista kväll tsm innan Tone och Jennie åker. Mycket trafik, urflippad gps i en stor stad slutade kanoners! :) Vi äger! Strosade runt tills vi hittade en mysig resturang. Helt klart lyckat :) Nu så sitter vi här lite halvdeppiga. Jennie och Tone har just lämnat oss och är på väg mot kalla sverige igen. Saknar dom redan. Men vi ska så fort vi kan åka upp till Dalarna och hälsa på :) Känns så tomt och visst blir det att man tänker hem lite nu. Men vi ska klara det här!! 31 dagar kvar.


downtown orlandoMaja och Jenniesara och tonevi <3


We only part to meet again!


Kommentarer
Postat av: Marie

Vilka fina bilder på er tjejer!

2009-10-26 @ 08:06:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0