roadtrip

Idag lastade vi Jennies vrålåk med 4 saluhästar, för att sen bege oss till en annan anläggning för visning. Det var nervöst kan vi tala om, det är mkt pengar på spel ska ni veta. Ena hästen ligger på 70000 dollar vilket är närmare ½ miljon. Detta var dessutom hästen Audi som vi nämt tidigare, vilket var hästen Sara avskydde redan första minuterna uppe på ryggen. Prisnivån på hästar här är inte alls som i Sverige.. 
Hur som helst, att sitta och rida dessa hästar för folk med filmkameror i högsta hugg samt "the man" - en snubbe i limegrön piké sittandes i en golfcar med massa smycken påhängt. DET var lite scary.. haha. Men vi skärpte helt enkelt till oss och gjorde det bästa av situationen, och tror att jennie faktiskt var nöjd över vår insats :) Tack och lov var det våra favorithästar vi fick visa. Eller neej. Det är ju inte så kul förståss om de blir sålda.. Men detta var helt enkelt en lärorik upplevelse!

Resten av dagen gick till pm fodringen och nu har vi suttit och kollat 3 avsnitt av idol. Måste ju hänga med lite vad som händer i Sverige. Verkar som det börjar lida mot höst där hemma? Stämmer det? Usch isåfall.

Har iallefall kommit på två saker som vi saknar. Fotfil och nagelklippare - stort behov nu!  Så om någon gullig männsika skulle vilja skicka så går det bra .. :O) Här nedan ser ni hur våra fötter ser ut efter en dag på class act. Kan ni förstå vrf våran tvätt inte luktade så mysigt efter 1 vecka i tvättkorgen? Vet inte om vi fått fram det ordentligt -  det är obeskrivligt varmt här. Men när man duschar hästarna, vilket man gör efter varje ridtur så passar man på att blaska lite på en själv. Särkilt kul är det att "råka" skvätta lite över till grannen i groomingspiltorna ;)

 efter en härligt slitig dag på class act

Imorgon är det fredag! Sen blir det en välförtjänt ledig dag. Känner oss rätt slitna, den ena klagar på för lite sömn och den andra klagar på irriterat muskelfäste  samt träningsvärk.

Funderar på om vi ska ta och lägga upp någon filmsnutt nån dag. Det vore väll kul? Om vi har ork till det vill säga..


Kommentarer
Postat av: marie

Det finns väl fotfilar att köpa i USA? Hursomhelst ni får helt enkelt lägga er tidigare!! Film vore jätteroligt.. Sverige:Det är kallt här på nätterna men rätt skönt på dagarna. Olof är här och hälsar på, har sovit i Majas rum inatt men som vanligt klagar han på kylan och dessutom vinddrag. Inatt ska han sova i Calles rum istället..Kram marie

2009-09-11 @ 09:54:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0