Smyrna Beach

Smyrna

Ojojoj. Vad ska man skriva efter en dag som denna? Varit med om en ytterligare, helt oförglömlig dag. Alltid lika spännande vad Jennie hittar på åt oss. Idag sa hon att vi skulle komma ut när vi vaknat så skulle hon rita på en karta vart vi skulle åka. Visade sig att det var dags för en trip till havet. Trodde aldrig att jag skulle våga köra mer än i Orlando men måste säga att jag överträffar mig själv ibland. Tänk er själva, en bondlurk som mig som tidigare tyckt klostergatan varit en svårighet för sig, helt plötsligt sitter bakom ratten här. Jag förstår kanske hälften av vad alla skyltar betyder, 6 filiga roads innehållande galna amerikanare, massor av cops (scary), e-pass mm. Sverige kommer kännas så fjuttigt ;) Efter en timmas bilkörning som innehöll mkt diskussioner om vi var rätt ute samt videofilmande så kom vi tills sist fram utan några större misstag! Helt fantastiskt!

Beachen var oändlig och ganska folktom faktiskt. Vart höll surfarna hus?? Men vågorna var meterhöga, solen gassade och vattnet var vaarmt, kunde knappt varit bättre.  :O Kan berätta att det inte är helt riskfritt att bada här. Jennie hade skrämt upp oss rejält när det gäller undervattenströmmar, dog en man där senast igår :S. Så vi placerade oss lydigt bakom en lifeguard - inte oss emot ;)

lifeguard - hot

Kan berätta om en liten händelse som inträffade på Chases - ett lunchställe precis vid beachen. Maja och jag hade just betällt vår mat då det kommer en kille i 25-30 årsåldern. Han slår sig ner och undrar vad det är för bilder vi har i vår kamera med ett obehagligt flin. Sen frågar han om det var vi som var nere vid stranden innan och om vi kände igen han.  Sen fortsätter han med frågor som "gillar ni att kolla på film?" , var vi kommer ifrån och hur länge vi ska vara här. Frågar även om vi vill ha hans adress då han bor här och har eget hus. uuuuh så vidrigt! När vi lite smått förskräckta sagt NEJ sa han "men tjejer, ni är i amerika, come on det är ett fritt land!" Sen babblar han på massa, uppfattar inte all engelska - nej. Sen sa han nått med att det inte får ta för lång tid då hans flickvän blir arg annars. När han sen började kommentera utseendet bla. Du har så fina ögon, till maja (hallå som vi inte redan visste det?? ) fick det räcka. Maja ska alltid vara så trevlig (please can you leave us alone?) medans jag blir motsatsen. Ska nog be Brandy att lära ut hur man avsäger sig såna här pervon.. Han gav sig tillslut ner till sin flickvän som väntade på stranden. puh. Vill inte tänka på vad han var ute efter. Kan säga att vi gick en låång omväg förbi honom sen. Detta var inte första gången vi stött på sådana killar. Man börjar ju undra vad det är för människor :S MEN vi är inte så dumma som vi kanske ser ut så ni behöver inte oroa er - vi har koll!

  maja lunchar

Nur är vi iallefall hemma igen, glada men trötta efter en mkt lyckad och värd dag! Kanske inte helt oväntat men vi har bränt oss. Svider och hettar övera hela kroppen. ajajaj. Men det är det värt! Hade iaf solskydsfaktor 15 på en del ställen, så ni inte tror vi är helt galna. Imorgon bär det av tidigt mot Tampa :) Kommer bli så roligt. Vet inte så mkt än som vanligt. Vet att vi ska bo på hotell med pool och att vi ska stanna tills söndag. Spännandespännande :) Nehej nu måste vi sova.  Bjudit på några bilder iaf :)

härligt!!maja i kvällsolen
härligt!!vågorvågorvågor
härligt!härligt



Kommentarer
Postat av: marie

Vilken härlig strand!!Jag skulle också vilja hoppa i vattnet där...(avundsjuk)

Den där killen var helt klart skum och korkad. Usch!!

Sara, det är rätta takter, bara att ge sig ut i trafiken - heja!!

2009-09-18 @ 11:46:26
Postat av: Eliza Johannesson

Kul med badbilder! Dom vågorna var häftiga. I

Jag är imponerad av din bilkörning. Det skulle jag aldrig vågat.

2009-09-20 @ 21:58:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0