En dag tillägnad åt shopping

Mal
Hallo!
Idag har vi spenderat hela våran lediga dag i Orlando city. Det blev shopping från 10-17 i 34 graders värme. Som vanligt inträffar det alltid något intressant när vi är ute och ränner. Men först innan vi berättar om det måste vi bara tala om huuur fina affärer det finns. Stockholm city släng dig i väggen! Jönköping, öööh. Victoria secret , ralph Lauren, ed hardy, calvin klein, juciy couiture, ted baker, tommy hillfiger, american apparel, lacoste.. Ja behöver väll kanske inte nämna fler. Men måånga fina butiker fanns det. Vi var i himmelriket! Maja vid sitt favoritställe. Jag var tveksam
Men iaf. Första händelsen inträffade inne på ted baker. DÄr var det väldigt glamouröst. Man fick inte bära kläderna man skulle prova själv, det skulle ett biträde göra. Sen ville det bjuda på dry martini. Dom fick ett kort och gott no thanks till svar! Då svarade dom (fast på eng såklart) ja, vissa tycker det är lite tidigt än..provhytten

Jo en annan händelse inträffade vid ett provrum på Ralph Lauren. Ett biträde frågade var vi var ifrån och hur gamla vi var samt hur länge vi skulle stanna. Efter att vi artigt och snabbt svarat på dessa frågor blev han alldeles till sig och sa "I have to get your numbers!!!!" Då blev det lite nervöst från vår sida och vi utbrast NOOO!USCH. Men vi fick rabattkuponger av honom. haha Vid kassan sen blev det lite problem med engelska alfabetet. Maja skulle stava sitt namn, lyckades stava till Maga. Butiksbiträdet sa att det namnet kommer från spannien. Sen skulle Maja lära henne utala kronor. Det lät ungefär: <ckrånnors>.

Sen köpte vi även glass - strut med två kulor. Nu i efterhand så vet vi att en kula räcker. Dels så motsvarar 1 kula 2 svenska kulor och framförallt så går det inte äta glass här. Glassen smälte på två röda sekunder = kladdigt. Tack och lov hade Maja (med tanke på svininfluensan) våtservetter :)

Vi spenderade en hel del pengar denna dagen men vi är mkt nöjda med våra köp :) Sen kom Mr Fiske och hämtade oss, så snällt :) En lyckad ledig dag. Vi har funderat lite på vad vi kan hitta på härnäst. Atlanten ligger på ena sidan om orlando och mexikanska golfen på den andra. Tar 1 timma till båda härifrån. Ska även försöka med att hinna besäka Seaworld and Disneyworld.



Kommentarer
Postat av: Rebecka

Hej.

Ni värkar ha det hur mysigt som helst.

Jag är Rebecka från JFK som rider i hoppspecialen på Skrållan (;

Jag fick denna adressen av Majas mamma när jag och min mamma träffade henne i affären :)

Det är 15 grader varmt här i jkpg just nu och kl är 14.15 .. Och vi fryser inte :)

Jag skulle vilja veta lite mera om hästarna.. Är dem annorlunda att rida mot dem i Sverige?

/ Rebecka

2009-09-26 @ 14:17:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0