En expert är en specialist som vet allt om något och ingenting om allt annat

hej! Idag är det båda två som skriver. Varit en ganska omtumlande och lång dag känns det som.. Ibland är det inga ord och inga visor som gäller huh?  ;) Tur att vi har varandra. Nu vet vi iallefall "lite mer exakt" vad som gäller här på gården. Humöret kan ju skifta för oss alla eller hur? ;) Har iaf ridit ut idag, verkligen underbar känsla att gallopera fram över fältet, tills en av oss skriker "du måste sakta av nu, jag får inte stopp på han" !! haha.  Sara red Audi och Maja Oakley som är väldigt mkt bebis har vi kommit fram till. När det gäller Audi så har nog Sara ändrat uppfattning. Han var riktigt fin, kanske att man ser på han med andra ögon efter att fått veta vad han är värd.. :P Såg faktiskt det första vilda djuret idag med. En sköldpadda ;P haha

Sen när vi kom hem igen red vi varsin häst till. Andy - Sara och Maja - Cody. Maja fick sig en liten hopplektion av Jennie och Sara fick hjälp med att hitta "rätt knappar" på Andy. Summan av kardemumman är att vi lärt oss en HEL del kan man säga!

Hur som helst tog underbaraste Jennifer med oss på bio nu ikväll. Såg
"the timetravellers wife". Väldigt gullig och lite sad story. Sevärd om den kommer till Sverige :) Har inte blivit mkt engelska nu de senaste dagarna då Kathleen är bortrest så det var kul att umgås lite med Jen. Om ett par veckor kommer 2 svenskor hit på några veckors praktik. Kan bli kul..

Imorgon vet vi inte riktigt hur planerna blir mer än att vi ska städa och tvätta samt sova ut förståss ;)

Som ni ser har vi ett ordspråk som rubrik. Tänkte att vi kunde ha ett nytt varje inlägg som speglar lite i hur dagen varit..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0