Våra första timmar i USA

Vi tänkte att vi kunde börja med att berätta om vårat första möte i USA. Flygningen i sig gick kanoners. Visst, det va rätt segt med första flyget som tog 8,5 h. Vi var glada för tillgången till varsin tvskärm som hade mängder av filmer och serier att bjuda på. Men väl framme i NY så blev det problem. Maja blev bortförd av en misstänksam kontrollant som trodde att vi skulle hit och jobba. Tro det eller ej så lyckades vi hitta varandra igen och kunde tillsammans lyckas överlista dessa dumma amerikanare på våran pinsamt knakiga engelska.
Båda två är överens om att det var det obehagligaste vi upplevt. Att försöka försvara sig och svara på alla konstiga dumma fråor var inte lätt. Det gjorde ju inte saken bättre att snubben var snygg! När vi väl blev släppta därifrån kände vi oss som frisläppta fångar.

Men sen blev det bråttom. Efter tullen (där man bla. måste ta av skorna) sprang vi i strumplästen genom halva Newwarkflygplats. Måste varit en syn! haha Desvärre missade vi vårt flyg till Orlando. Men även det löste sig tillslut.. Allt detta inträffade efter våra 5 första minuter i USA. So far so good! hah

Kommentarer
Postat av: Marie

Hinner ni rida så många hästar?

2009-09-04 @ 18:56:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0