vi och våra lyxproblem..

Då var man hemma efter en sjukt värd dag på beachen. 90 f = 32 grader i solen och 28 grader i vattnet - perfekt!Tråkiga som vi är tog vi samma beach igen, finns en del andra att välja på, vi vet. Men nästa gång tänkte vi faktiskt ta andra havet (alltså andra sidan av florida). Någon som vet vad det havet heter? hm.. 

Idag hittade vi dit utan problem. Inte heller träffade vi på några desperata äckel, dock så finns det alltid folk som glor. Här glor man inte lite diskret som i Sverige utan här stirrar man så man tror ögonen trillar ut. Men som vi fått förklarat "America is a free country" så det är väll bara att vänja sig.

Ni kanske undrar om vi inte blir trötta på varandra när vi är tsm 24 h om dygnet. Visst ibland kan samtalsämnena vara få. Kan ju knappast säga " vet du vem jag såg igår?" osv för vi är ju med om allt samtidigt. haha lite tråkigt. Men har kommit på att vi varje dag kommer till samtalsämnet sommaren09. Måste varit en händelserik sommar minsann. Tur det så vi har nått att snacka om ;)

Ett annat stort samtalsämne vi har är vår kära solbränna. På stranden kan vi sitta och diskutera solbränna en bra tag! Allt från när man ska sola, hur man ska placera sig framför solen, hur man kan maxa sin bränna - kokoskräm, saltvatten?,  solkräm? isåfall vilken faktor? 8, 15, 20 eller kanske 30?, vika ställen som är viktigast osv osv. Vi kan hålla på hur länge som helst! ;)

När vi började känna oss lite smått vimmelkantiga av all sol så begav vi oss till chases - samma lunchställe som förra gången. Idag tog vi varsin veggie burger och coke utan ice. Detta för att slippa klorsmaken men HAh! Där fick vi - colan smakar klor ändå. Snälla, nån som vet vrf? Vi har lite olika teorier men ingen särkilt bra.. Iaf så gav vi idag eeexxtraa mkt dricks, då vi förra gången kanske gav lite snålt.. Men så här i efterhand  kom vi på att vi idag nog var lite väl generösa. Värden såg förvånad ut och frågade om vi vill ha växel tillbaka när vi sa keep it så lyste han upp som en sol och såg väldigt nöjd ut. Jaja, bjuder på det grabben.

Hemkörningen gick även den felfritt. Hittade en partypartykanal på radion så det blev lite fredagsstämmning.

solnedgången <3I4. Tomt!

btw, här råder inga hjälmkrav ute på vägarna. Inte så sällan att man ser en muskelknutte som blåser förbi på sin hoj med bara en näsduk på skalpen. Livsfarligt ju!

Imorgon ska vi visa våra favorithästar inför köpare.. Vet inte om vi vill att det ska gå dåligt eller bra.

"Den lättaste dagen under en bantningskur är den tredje, för då har man i alla fall redan slutat."

water
härligt!

saltvatten! :)

 


Kommentarer
Postat av: Marie

Jag måste säga att ni skriver väldigt bra och roligt

tycker peter och Marie i majaosaras fanclub

2009-09-26 @ 09:14:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0