vila och shopping gör oss laddade för en ny vecka

Idag var vädret självklart piss. Första gången det är mulet på dessa veckor. Sååå typiskt. Får bli pool och hav en annan helg. Istället började vi dagen med en rejäl städning vilket gav skinande resultat med starka dofter av sopa och annat medel. Måste säga att rengöringsmedel här i usa är rejält mkt effektivare än Sveriges Grumme. Förvånande? Nej.  hehe   Maja hittade en rengöringsflaska som hon glatt stack ner näsan i. Skulle vara citruslukt. Sen blev det mkt jämmer och ånger, var tydligen rätt starkt medel det där.. Men tror hennes näshålor klarade sig, hon har bränt lite blodkärl där inne en gång i tiden så hon är nog tålig. Sen har vi tvättat igen och det gick riktigt bra! Men våra vita kläder blir inte rena. Förstår inte vrf? Nu tog vi på det varmaste men inte hjälpte det. Vi är såna sketlurkar.. Äckligt faktiskt.

Sen bestämde vi oss för att ta en trip till Walmart, ett stort shoppingcenter med det mesta. Fick först instruktion från jamey hur man skulle köra bilen och då ska det tilläggas att han pratar med riktig sydstatsaccent. Som tur va var det är en honda precis som hemma, skillnaden var väll bara att det var automat. Insåg även rätt snabbt att gpsn inte var till större hjälp för oss, så Maja tog över den rollen. Bortsett från en felkörning gick allt bra. Såg inte till några cops och jag körde även mot rött när jag svänger höger. Precis som man ska!

Väl inne på walmart blev det mest smink. Stannade vid sminkhyllorna i säkert 1 timme. Här kostar ex. min favoritmascara 35 kr medans den i sverige kostar 160 kr. Måste vara ngt lurt med Sveriges sminkpriser.. Kan iallefall avslöja att det blev en hel del smink med oss hem! :D Inhandlade även nagelklippare och fotfil. Fotfilen hette "swedish foot file". haha är det en svensk uppfinning? Maja tyckte tanten i kassan var gullig som såg närmast chockerad ut efter att Maja stolt berättat att vi var "sweediiiish". So far away, jep! :)
walmart

Ikv blir det nog mer film för att sen ladda om till en ny vecka! Blev inga bra bilder idag heller tyvärr.


Dagens ordspråk: Vackra kvinnor behöver inget smink.




Kommentarer
Postat av: Marie

Skönt att ni fick vila lite..och shoppa lite..

Idag är det höstväder i Sweden kram

2009-09-13 @ 12:34:17
Postat av: marie

Nähä, ni har visst tagit semester från skrivandet - jag får väl vänta en dag till...Idag är det iallafall sol och värme i småland.

2009-09-15 @ 09:58:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0